Webinar


Heeft jouw kind met ASS het ook zo moeilijk om momenten waarop de vrije tijd zelf ingevuld mag worden? Dan ben je zeker niet alleen! Voor veel personen met ASS voelt de vrijheid om 'zelf te mogen kiezen' wat ze doen allesbehalve fijn. Tijdens dit webinar bekijken we hoe dat komt en krijg je een heleboel tips om mee aan de slag te gaan!
Dit webinar is gericht voor zowel jonge kinderen (peuters) als oudere (pubers).

Eerste hulp bij verveling


Tijdens dit webinar bekijken we hoe het komt dat kinderen met autisme zich makkelijker vervelen dan kinderen zonder ASS en hoe we hen daarbij kunnen helpen.

'Alleen' spelen

Sommige kinderen met ASS hebben veel hulp nodig om hun tijd nuttig in te vullen op ongestructureerde momenten. Voor veel ouders voelt het dan ook alsof ze constant voor 'entertainment' moeten zorgen. Aan de hand van de tips leer jij hoe je je kind ook wat zelfstandiger laat spelen.

Spelen is belangrijk!

Spelen heeft een belangrijke rol op diverse aspecten binnen de ontwikkeling van een kind, maar als een kind zich alleen maar lijkt bezig te kunnen houden achter een schermpje is het belangrijk daar aandacht aan te geven.

Ook hier zullen we naar kijken tijdens het webinar.

Inhoud


  First Section
Available in days
days after you enroll

Jouw investering is 30€

Ben je al een Atlas Klas lid? Log dan nu in!De tips uit het webinar hielpen hier echt! De kerstvakantie werd daardoor een stuk meer ontspannen en dit zowel voor onze dochter als voor ons! Eindelijk voor het eerst in jaren hadden mijn man en ik het gevoel ook eens wat tijd over te hebben voor onszelf in plaats van alleen maar bezig te moeten zijn met haar.

Mama van 2, waaronder een dochter met ASS